MIND Summer Ride 2024 | Fiets mee!

Zomer komt snel, meld je nu aan!

Van zonsopgang tot zonsondergang... Donderdag 20 juni is de langste dag van 2024. Op deze dag kun je met de MIND Summer Ride de uitdaging aangaan om zo lang en vér mogelijk te fietsen en hiermee donaties op te halen voor MIND. MIND zet zich in voor een mentaal gezond Nederland, dus pak je tandem, je 1-wieler, 3-wieler, wielren- , bak- of waterfiets en help mee om zoveel mogelijk donaties op te halen voor een psychisch gezond Nederland!

 

Drie redenen om mee te doen:

  1. Je zorgt voor meer begrip voor mensen die last hebben van psychische klachten.

  2. Je haalt donaties op voor MIND om mensen met psychische klachten beter te helpen.

  3. Je verbetert je eigen fysieke en mentale gezondheid door in de buitenlucht te bewegen! Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat lichaamsbeweging net zo effectief is tegen depressie als therapie of medicatie

Vind jij mentale gezondheid ook belangrijk? Wil jij je hier ook op een sportieve manier voor inzetten? Meld je dan nu aan voor de MIND Summer Ride 2024!

 

Hoe werkt het?

  1. Je organiseert jouw eigen fietstocht, met de route van jouw voorkeur en maakt een sponsorpagina door je individueel aan te melden, een team te starten, of lid te worden van een bestaand team. Iedereen krijgt direct na aanmelding zijn eigen persoonlijke sponsorpagina, waarmee je donaties ophalen in jouw netwerk.
  2. Bepaal hoe en waar je wilt fietsen: Supersnel en ver op je wielrenfiets? Lekker ludiek samen op een tandem? In je eentje een record vestigen op de eenwieler? Mits het veilig is, kan en mag alles, behalve de bierfiets. Plan (eventueel samen) een mooie route om op midzomerdag te fietsen en koppel als je wilt jouw Strava account aan jouw persoonlijke sponsorpagina, zodat jouw sponsors kunnen zien welke route je hebt gefietst en hoeveel kilometers dat zijn.
  3. Deel jouw sponsorpagina met iedereen die je kent en vraag of mensen jouw actie om donaties op te halen voor mentale gezondheid willen steunen!

Meld je vóór 15 mei aan en ontvang een gratis rugzak van MIND!

Mooie prijs

Aanmelden is gratis en er wordt meteen een persoonlijke actiepagina voor je aangemaakt. Kies in het online aanmeldformulier of je zelf meedoet, aan wilt sluiten bij een team of zelf een nieuw team wil starten. 

MIND geeft de persoon + het team met de meeste kilometers een mooie prijs. En natuurlijk krijgt ook de persoon en het team met het hoogste bedrag aan donaties een geweldige prijs! Dus Go-for-it!

 

Fantastisch fietsshirt cadeau bij 500,- euro of meer aan donaties!

Overtuig 20 mensen om 25,- euro te doneren op jouw persoonlijke sponsorpagina en het onderstaande wielershirt is van jou! Of 10 mensen die 50 euro geven, 50 x 10,- euro, of... Het maakt niet uit hoeveel mensen er nodig zijn, maar zorg dat je in ieder geval 500,- euro of meer aan donaties ophaalt voor MIND, want dan ontvang je gratis een fantastisch fietsshirt met het MIND logo! 

Doe mee

Heb je vragen? Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bekijk alle
€ 7 09-04-2024 | 16:22 Aan: Ik ga fietsen voor MIND
€ 100 26-02-2024 | 15:34 Aan: Tom & Sjors Echt fantastisch dat jullie dit weer doen! Zet hem op jongens. Veel succes met fietsen en met donaties ophalen voor MIND!