MIND Summer Ride | ZA 21 juni 2025

van totaal € 10.000 (4%)

Fiets mee! Zaterdag 21 juni is de langste dag van 2025. Op deze dag kun je met de MIND Summer Ride - van zonsopgang tot zonsondergang - de uitdaging aangaan om zo lang en vér mogelijk te fietsen en hiermee donaties op te halen voor MIND.

MIND zet zich in voor een mentaal gezond Nederland, dus pak je tandem, je 1-wieler, 3-wieler, bak-, oma-, water-, of wielrenfiets en zet je in voor een psychisch gezond Nederland!

Doe mee!

 

Drie redenen om mee te doen:

  1. Je zorgt voor meer begrip voor mensen die last hebben van psychische klachten.

  2. Je haalt donaties op voor MIND om mensen met psychische klachten te ondersteunen.

  3. Uit onderzoek blijkt dat lichaamsbeweging net zo effectief is tegen depressie als therapie of medicatie, dus je verbetert ook nog eens je eigen fysieke en mentale gezondheid door mee te doen! 

Vind jij mentale gezondheid ook belangrijk? Wil jij je hier ook op een sportieve manier voor inzetten? Meld je dan nu aan voor de MIND Summer Ride 2024!

 

Hoe werkt het?

  1. Meedoen is gratis. Je meldt je aan en krijgt daarmee meteen automatisch jouw eigen sponsorpagina.  Bij het aanmelden kun je kiezen: individueel meedoen, een team starten, of lid worden van een bestaand team. Je krijgt direct na aanmelding je eigen persoonlijke sponsorpagina, die je kunt aanpassen met eigen tekst en foto's en daarna kunt delen in jouw netwerk.

  2. Je bepaalt zelf of samen de route van de fietstocht. Ga je snel en ver op de racefiets of lekker samen op de tandem? Samen met jouw fietsvriend(en) of in je eentje een record vestigen op de eenwieler? Alles kan en mag, behalve de bierfiets!
    Koppel als je wilt jouw Strava account, zodat jouw sponsors jouw route en kilometers zien. Deel de route vooral ook op jouw/jullie sponsorpagina en haak eventueel caféetjes aan op de route voor sponsoring van een drankje... Maak er hoe dan ook een feestelijke fietstocht van!

  3. Deel jouw actie met iedereen die je kent en vraag mensen om jouw sportieve actie met een donatie te steunen, zodat MIND zich kan blijven inzetten voor een mentaal gezond Nederland!

Doe mee!

Meld je nu aan en ontvang GRATIS een MIND rugzakje voor jouw deelname!

Fantastisch fietsshirt cadeau bij 250,- euro of meer aan donaties!

Overtuig 10 mensen om 25,- euro te doneren op jouw persoonlijke sponsorpagina en het onderstaande wielershirt is van jou! Of  5 mensen die 50 euro geven, 50 x 10,- euro, of...Hoe dan ook voor mentale gezondheid! Want daar zet MIND zich voor in. Het maakt niet uit hoeveel mensen er nodig zijn, maar zorg dat je in ieder geval 250,- euro of meer aan donaties ophaalt voor MIND, want dan ontvang je gratis een fantastisch fietsshirt met het MIND logo! 

 

Doe mee!

 

Nog één laatste tip: Plan voor jou Summer Ride echt een mooie route, want dan kun je volop genieten op de langste dag van het jaar! We hebben al een paar mooie routes voor je uitgezocht om je te inspireren, dus hier zijn Vijf mooie fietsroutes om je hoofd leeg te maken! 

 

Heb je vragen? Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Bekijk alle
€ 10 21-06-2024 | 11:14 Aan: 400km fietsen om aandacht te vragen voor mentale gezondheid Ik support 100% wat mensen helpt uit een mentale gevangenis te komen.
€ 5 21-06-2024 | 09:45 Aan: 400km fietsen om aandacht te vragen voor mentale gezondheid Prima initiatief om e.a. onder de aandacht te brengen.
€ 50 20-06-2024 | 19:18 Aan: MindSummerRide2024
€ 40 20-06-2024 | 11:00 Aan: 400km fietsen om aandacht te vragen voor mentale gezondheid Tom is een geweldig persoon die zich inzet voor anderen op vele manieren. Hij heeft oog voor zijn medemens en doet zijn uiterste best op een bescheiden manier. Dat hij hier op de fiets stapt om geld op te halen voor het goede doel is bewonderenswaardig! Respect ✊
€ 20 20-06-2024 | 08:56 Aan: 400km fietsen om aandacht te vragen voor mentale gezondheid